Tafelgoochelaar Amsterdam

de goochelaar voor uw feest!

Tafelgoochelaar Amsterdam inhuren

tafelgoochelaar-inhuren

Wilt u een tafelgoochelaar inhuren voor een feest in amsterdam? Lodewijk is de tafelgoochelaar voor uw receptie of diner. Zijn stijlvolle act past in elke situatie voor jong en oud. Bel of mail en informeer naar de mogelijkheden.

Tafelgoochelaar Amsterdam

Bent u op zoek naar een leuke act voor uw klantendag of personeelsfeest. Tafelgoochelaar Lodewijk de Widt maakt van uw receptie of opendag een waar feest. Zijn jarenlange ervaring maakt hem de ideale act voor uw relatie event. Hij heef een stijlvolle persoonlijke act waarbij hij uw product combineert met een unieke ervaring. Uw congres of beurs event zal nog lang herinnert worden.

Bel of mail en vraag naar alle mogelijkheden.

Boek vandaag !

Tafelgoochelaar voor uw feest

tafelgoochelaar

Bel vandaag nog +31 6 55770049

E-MAIL

Tafelgoochelaar boeken

tafelgoochelaar-boeken

Tafelgoochelaar Lodewijk de Widt behoort tot de beste goochelaars van de wereld.

Hij is de enige nederlander die in de afgelopen 30 jaar een prijs heeft gewonnen in de close-up competitie van het wereldkampioenschap goochelen, het FISM.

Hij is dus een echte close-up goochel specialist. Een tafelgoochelaar van wereldformaat.

Wat is een tafelgoochelaar:

Een tafelgoochelaar is niet een goochelaar die goochelt met tafels. Een tafelgoochelaar is een goochelaar die goochelt tussen de toeschouwers aan tafel. Hij treedt meestal op tijdens een borrel, feest of receptie. Een tafelgoochelaar is een soort van micro illusionist. Hij vertoont trucs niet op een podium, maar van heel dichtbij aan uw diner tafel.

© tafelgoochelaar.com - 2009


valid-w3c-html valid-w3c-css ubuntu gimp bluefish